Äldre

Du som äldre kanske ibland känner att tiden, möjligheterna och orken inte riktigt räcker till för allt som Du skulle vilja göra eller kanske skulle Du hellre lägga tiden på något roligare.
Börjar kanske dessutom Dina närstående få svårt att hälsa på Dig lika mycket som förut?Ingen fara, nu kan Du känna Dig lugn och trygg över att det alltid finns någon om ställer upp för Dig, fokuserar lite extra på Dig, lyssnar lite extra på Dig och bryr sig lite extra om Dig.

Vårt professionella team på A-omsorg bryr sig inte bara om Dig utan även Din omgivning och ser fram emot att kunna få underlätta Din vardag och förse den med en liten guldkant. Med vår 100 % nöjdgaranti kan vi försäkra Dig om att resultatet alltid blir tillfredställande. Vi drivs som ekonomisk förening inte av ett vinstintresse utan endast Ditt välmående och vi hoppas att Du också ska trivas som abonneringsmedlem hos oss.

Under rubrikerna till vänster hittar Du riktad information till Dig som är yngre, respektive äldre än 75 år. Här hittar Du värdefull information om de tjänster vi utför samt de tjänster som kräver biståndsbeslut. Du kan även hitta viktiga telefonnummer där Du kan få mer utförlig information kring Dina funderingar och synpunkter.