Kontorsstädning

En smutsig och stökig arbetsmiljö tar energi och koncentration ifrån det viktiga arbete som utförs på Ert företag. Därför vill vi på A-omsorg aktivt medverka till att Ni får en ren och trivsam arbetsmiljö där Ni kan koncentrera Er på att driva verksamheten med bästa möjliga resultat.

 Kontorsstädning

Vårt professionella team står redo att snabbt och effektivt förvandla Er arbetsmiljö till skinande ren. Tjänsten går att beställa som engångstjänst men det är betydligt förmånligare att abonnera på tjänsten. Abonnemangsmedlemmar kan välja på att få tjänsten en gång per vecka, en gång varannan vecka eller en gång i månaden.
Önskas tätare städning kan detta köpas till som tilläggstjänst. Inför första städtillfället sker ett kundbesök där vi tillsammans diskuterar vilka behov och önskningar kring städningen som Ert företag har och hur dessa kan tillmötesgås.

KontorsstädningÄr Ni inte nöjda med städningen gör vår 100 % nöjdhetsgaranti att vi gör om utförd tjänst tills Ni är nöjda utan att det kostar Er något extra. Utförd tjänst kvalitetsuppföljs för att säkerställa att Ni är tillfredställda med utförandet samt för att diskutera hur tjänsten kan utföras bättre i framtiden. Välkommen att bli kund hos oss Ni med och låt oss underlätta Er vardag och låt oss medverka till ett strålande resultat för verksamheten.