Privatperson - StartBilder

Hos oss på A-omsorg är det en person som alltid är i fokus, vi alltid lyssnar extra mycket på och som vi bryr oss lite extra mycket om nämligen Dig. Vårt professionella team bryr sig inte bara om Dig utan även Din omgivning och ser fram emot att kunna få underlätta Din vardag exempelvis genom det urval av tjänster Du hittar under rubrikerna till vänster.

 

NöjdhetsgarantiDu som privatperson kan anlita oss för att utföra de tjänster Du har behov av, vår 100% nöjdhetsgaranti försäkrar att resultatet alltid blir tillfredställande. Vi gör alltid ”det lilla extra” och bryr oss lite mer, allt för att Du ska trivas med oss och att det ska vara ett naturligt alternativ för Dig att anlita oss igen.
Vi erbjuder både engångstjänster och abonneringstjänster och trivs Du med den medarbetare som utför en tjänst hos Dig strävar vi alltid efter att låta samma person återkomma till Dig.

För information om priser till samtliga tjänster vänligen se under rubriken ”priser” eller känn Dig välkommen att kontakta oss för ytterligare information och synpunkter. Välkommen Du med att bli abonnemangsmedlem hos A-omsorg och låt oss bry oss om Dig lite mer.